VALL DIGITAL | La nova actualització d’Instagram…
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,overlapping_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

La nova actualització d’Instagram…

La nova actualització d’Instagram…

instaAquesta setmana ha arribat la darrera actualització d’Instagram que permet fer i editar vídeos a mode d’història i ampliar les fotografies amb els dits.
La possibilitat de crear vídeos tunejables en la nostra història és una opció molt similar a la que ofereix des de fa temps la xarxa social Snapchat, on a més pots establir xat amb els autors del vídeo, una opció que ja era possible en les imatges i vídeos del nostre perfil. Una estratègia que segurament està pensada per fidelitzar més públic jove.
Pel que fa a ampliar l’imatge, potser és l’opció menys atractiva ja que, per molts d’usuaris d’Instagram, la màgia de la de xarxa es trobava en el fet de no poder fer grans les fotografies per no perdre l’encant d’un instant, fix i limitat de mida!
De totes maneres qui mana és l’usuari i caldrà veure la resposta a aquesta nova actualització 😉

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.